luni, 7 ianuarie 2008

O paranteza in jurul donshorului Popsiop Strachila

Bine...l-am convins sa nu mai fie suparat pe voi pentru ca nu ati stiut cine e.Donshorul Popsiop Strachila e valetul Donshoarei Mary Sufleu.Dap, e un valet atat de devotat si traznit;ii place sa se imbrace in frac portocaliu,are 2 ochi mari si negrii,dar atat de duiosi ca mereu iti vine sa-l imbratisezi cand se uita la tine,are gulerasul apretat dupa moda vremii in care crede el ca a existat(sa nu intram in detalii prea mult pentru ca nu mai iesim din ele).In fiecare zi merge cu bicicleta la cumparaturi de jucarii si zambete si va pot spune ca nu se zgarceste,ia pentru intregul "regat".Dar tot nu e asa de nastrusnic ca Mary Sufleu.V-am mai spus ca nu stie pachanga;asta e destul de trist,dar nu poate saracul,nu poate sa invete si acum va si spun ca nu i-ar sta bine.In schimb tangoul ii vine manusa.E foarte gratios si precis in pasii pe care ii face.Stie sa faca zmei din ciocolata si pandispan de portocale(deja mor de foame).Mary Sufleu e fericita ca il are alaturi de ea pe acest valet,ce s-ar face ea fara el....cine i-ar impleti coditele asa frumos,cine i-ar mai face padispan si jeleuri,cine ar mai cumpara zambete la kilogram si cine ar mai face-o sa rada.Un singur lucru mai mentionez,e prieten foarte bun cu Papandache Ciorbila si uneori mai citesc ziarul impreuna in timp ce beau cate o cana de ciocolata calda :X

8 comentarii:

Annie spunea...

Hmmm... Foarte interesant acest domn... Papandache Ciorbila... Mai ales faptul ca se numeste Ciorbila, dar bea ciocolata calda!!! Si? Cum s-au cunoscut? Detalii despre acest domn, en gros sau en detail... Vinzi?

Ana St. spunea...

pai papandache e motanul si popsiop e valetul...ce nu ai mai vazut motani care beau ciocolata calda cu valetii :-"

Annie spunea...

Sigur ca am mai vazut... Dar nici unul numit Ciorbila!;)
p.s. nici tu n-ai somn?

Ana St. spunea...

nup...nush ce sa fac ca sa dorm :P

Ana St. spunea...

o fi de la prea multa ciocolata calda :))

Annie spunea...

Ai grija, nu abuza. Tot ce-i prea mult strica. Chiar si lucrurile bune, sunt mai bune in doze mici, ca altfel n-o sa ni se mai para bune, daca avem parte din plin. Vrei sa ajungi sa nu-ti mai placa asa o bunatate cum e ciocolata calda? Da, da, nu rade, ca e posibil.:)
p.s. Nu alegeai mai bine un ceiutz aromat... asa, inainte de culcare... Mhmmm... Ca eu am inteles ca don'shoara Mary e de vita nobila, si fetele de vita nobila prefera ceai. Asa se respecta ele.;)

Ana St. spunea...

dap ai dreptate ce e pre mult strica.....de aq beau numai ceai ca sa dorm si yo(poate reusesc) :-S

Tea spunea...

oh da :)) si mie mi-e foame. niste desene ar mai trebui ;;) if you want help, i can help you :> putem face chiar o banda desenata. interesant, nu?