joi, 7 februarie 2008

O zi trista

Afara ploua mai mult ca de obicei si Mary era obligata sa stea in casa si sa se plictiseasca.Papandache Ciorbila era de negasit(probabil pierdut cu vreo placinta in bucatarie),iar Popsiop Strachila motaia in ritmuri alarmante pa fotoliu.Ce sa faca?Cum sa isi alunge aceasta plictiseala?Papusile nu o ajutau desi erau gatite cat mai frumos,ratonul de plush statea trist ca nu ii era acordata nici cea mai mica atentie,iar robotelul Pastanica era lasat de izbeliste.
Mary se intinse sub fereastra si incet,incet somnul o cuprinse.Intra deodata intr-o lume magica,un camp insorit,plin de flori rosii si crem(culorile ei preferate).Statea intinsa in mijlocul florilor uitandu-se la norii impecabili de pe cer care semanau cu Papandache si cu Popsiop.Deodata se auzi un tunet puternic si Mary se trezi speriata din acel vis frumos.Popsiop Strachila sari si el ingrozit din fotoliu(cred si eu dupa atata motait).Ploaia nu avea de gand sa se termine prea curand,iar Mary nu mai putea sa adoarma de atata frica.Popsiop ii facu un ceai de patlagina,dar tot degeaba.Era o zi trista,o zi in care Mary trebui sa se conformeze cu plictiseala din casa si cu ceaiul oribil de patlagina.

4 comentarii:

Annie spunea...

N-am baut niciodata ceai de patlagina. Doar sirop, si mi-l amintesc dulce. Era bun.:) Mie oricum imi plac medicamentele.:) I am like pills addicted.:)
Pentru mine, flori rosii pe camp inseamna camp de maci. I just love it. Am si poze.:) Insa flori crem? In afara de trandafiri, exista flori crem? Sau numai in visul tau?:)

Uite, azi nu ploua, nu tuna, hai in parc si alunga tristetea. Azi e maine, e o noua zi. Do what you have to do to change the mood.:)

void spunea...

Nu creeed, si aici e cu robotei? :|

Ana St. spunea...

m-ai prins :P

Nopol spunea...

Imi place mult ce faci tu aici. Asa ca, am sa fiu directa: spune-i insipratiei aleia sa vina mai des, ca ne-ai pus pe jar. :))

Recunosc ca am citit toate aventurile nestrusnice ale Domnisoarei Mary si ma intreb ce o sa mai faca data viitoare? In ce aventura o sa mai porneasca?